Pontes Coevorden  De Krulekoare Hoogeveen  ‘t Boemeltje Meppel  De Vuurtoren Emmen  De Arkel Assen  Altiband Meppel De baten van 2020 komen ten goede aan de onderstaande Organisaties
HOOFDSPONSOR

Sponsors.


Na 15 jaar als hoofdsponsor te hebben fungeert, heeft Fraterman Amusement uit Slagharen het stokje overgedragen aan de Zwaagstra Groep uit Hoogeveen. Naast de hoofdsponsor worden wij gelukkig ook nog ondersteund door vele subsponsors. Door een goede acquisitie van onze sponsorcoördinator zien wij deze groep de laatste jaren alleen maar groeien.


De Zwaagstra Groep heeft inmiddels besloten de samenwerking met nog eens drie jaar te verlengen. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking en daarom heeft onze naamgever besloten een nieuw en verbeterd convenant aan te gaan.Zwaagstra Groep Hoogeveen


Sinds 2014 is de Zwaagstragroep uit Hoogeveen de nieuwe hoofdsponsor van de Stichting biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en omstreken. De groep heeft twee peilers, namelijk sierbestrating en beton. Zwaagstra Sierbestrating werd twintig jaar geleden in Zweeloo opgericht. In het rustige winterseizoen begonnen ze destijds met het produceren van betonplaten. Hieruit ontstond later Zwaagstra Beton.
Zwaagstra Sierbestrating is een groothandel met een zeer groot aanbod in bestrating materialen.

Als het gaat om sierbestrating, projectbestrating, stapelmuren, tuinverlichting, split & grind, waterpartijen of prachtige tuinmeubelen is “this the place to be”. Niet alleen hoveniers en stratenmakers, maar ook particulieren kunnen niet om “De Wereld aan Sierbestrating” heen.

Mensen komen van heide en ver naar de showtuin om te kijken welke stenen zij het mooiste vinden om in hun tuin te gebruiken. “Wanneer je hier geen keuze kan maken welke sierbestrating je wilt hebben, zoek je iets zeer specifieks of je zult het nergens vinden” is het credo van het bedrijf.  


Sinds 2015 is de siertuin aan een nieuwe toplocatie aan de Weg om de Oost 1a gehuisvest.  

Iedereen is uiteraard van harte welkom om in de nieuwe showtuin in Hoogeveen naar het ruime assortiment te komen kijken. Er is een grote keuze aan merken, soorten en maten zodat ideeën kunnen worden opgedaan voor de thuissituatie. De medewerkers informeren u graag ter plaatse.
Beleef “De wereld aan Sierbestrating” in een natuurlijke omgeving.

Een blik op de showtuin aan

De Weg om de Oost 1a.

Zwaagstra Beton, “de keiharde oplossing op maat”, is de andere tak van de groep. Betonplaten, keer- en silowanden en verholen goten worden in de eigen fabrieken in Hoogeveen gemaakt. De uitgebreide keuze biedt zeer veel mogelijkheden voor terreinverharding, erfverharding en agrarische doelen.

Zwaagstra Beton is met twee betonfabrieken en een totale oppervlakte van meer dan 5 hectare, een grote speler in de markt van de betonplaten en keer- en silowanden.

Met een productiecapaciteit van 120.000 betonplaten en meer dan 20 km aan keer- en silowanden biedt Zwaagstra Beton een ruime keus in betonproducten met de Zwaagstra garantie voor de hoogste kwaliteit.


De Perssap Duogoot is de nieuwe,

revolutionaire vinding voor de agrarische

sector. Deze absolute probleemoplosser

voor het gescheiden afvoeren van hemel-

water en perssap is de uitkomst voor de

huidige afvoerproblematiek van de kuil-

voerplaat en of de voeropslag. De regen

 wordt afgevoerd naar het oppervlakte-

water elders en het perssap wordt afge-

leidt naar een speciale sapput. De Pers-

sap Duogoot is niet alleen vooruitstre-

vend product, maar ook een belangrijke

aanvulling voor de inrichting van het boerenerf en levert bovendien een grote bijdrage aan het milieu.

De industrie, de bouwbranche en de agrarische sector zijn al jarenlang kind aan huis bij Zwaagstra betonproducten. Vanuit Hoogeveen wordt heel Nederland, België en een deel van Duitsland voorzien van betonproducten van Zwaagstra.
De nieuwe betonmenger en de drie

grondstofsilo’s vormen samen het

kloppende hart van de tweede fabriek

aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. 


ZDe nieuwe betonmenger en de drie

grondstofsilo’s vormen samen het

kloppende hart van de tweede fabriek

aan de Stephensonstraat in Hoogeveen.